CIRALI

De stad ÇIRALI die aangesloten is aan Kemer Antalya, wekt de belangstelling op van de mensen met haar historische rijkdommen naast haar “Zon, zee en natuurschonen”. Er bevindt op het puntje van het Zuiden ervan de antieke stad Olympos, in het noordwesten ervan Yanartas (Chimera).

De Kust Çıralı die de parel is van Antalya heeft een lengte van 3,2 km. De breedte ervan veranderd tussen 50-10 meter. Stijgt op met een zachte helling vanaf de strandzee. Bij elk twee puntjes begrenst met de rotsklippen. De kust Çıralı heeft in het algemeen dunne/fijne zandstructuur met hoge kwaliteit. De vallei die van binnenuit de stad antieke Olimpos komt in het puntje van het zuiden sluit aan bij de zee.

U kunt bij Çıralı waarbij de zee ervan heel schoon is met gemak genieten van de zee en zonnen. In het gebied Çıralı zijn er hele prachtige boutique Hotels, restaurants, houten huizen, pensions en hotels van Çıralı. Te verblijven bij de complexen met verschillende keuzen kunt u ‘s ochtends ontbijten die bestaan uit helemaal van natuurlijke producten, ‘s middags groente eten salades en grillplezier proeven en als u wilt kunt u bij de restaurants meteen aan de kust van de zee de dromensmaken proeven. U kunt bij de hele schone kust Çıralı kijken naar de zonsondergang, en wandelen naar de plaats Olimpos. ‘s Nachts wacht de brandbare steen met haar niet uitdovende vlam op u. Wij wachten alle personen bij Çıralı die buiten de stress helemaal willen rusten en zich willen vermaken door natuurlijke wijze.

Het verkeer naar Çıralı

Met uw personenauto: Vanuit Antalya richting Kumluca-Kaş na Tekirova van het verkeersbord van Çıralı 7 km gaat u linksaf.

Met de bus: Door in te stappen in Çiçek toer of Antalya toerbussen die gaan van het busstation Antalya richting Kumluca-Kaş kunt u uitstappen bij de wegkruising van Çıralı. U kunt daar instappen in de minibussen van Çıralı en komen naar Çıralı.

Met het vliegtuig: U komt van het vliegveld Antalya naar de busstation Antalya en van hier kunt u komen naar Çıralı met de Çiçek toer of Antalya toerbussen.

Wat kan er gedaan worden bij Çıralı

Door elke dag te wandelen in een andere renbaan van Çıralı die het centrum is van de wandelwegen van Oost Likya kunt u of de verloren stad ontdekken of in zee zwemmen bij de verlaten kleine baaien.

U kunt in sinaasappelbomen en dennebomen met gehele natuurlijke eten ontbijten. Bovendien dagelijks een voertuig te verhuren kunt u gaan naar Phaselis – Arykanda – Myra of naar de verloren stad Kekova die dichtbij u bevinden.

Als u adrenaline wilt kunt u met een jeep van bergpaden naar de plateaus safari doen. U kunt van Çıralı naar Antalya, naar Kemer, naar Tekirova met een tussentijd van 15 minuten reizen. Het is genoeg als u de plaats zegt van Çıralı Pension of Hotel waar u heen wilt gaan.
Dicht Bij Zee

Güneş Pansiyon ligt slechts 150 meter van de zee.

Çıralı’s strand is een natuurlijke plek waar de carreta carreta (schildpadden) hun eieren leggen. Hierdoor is het strand onder bescherming van ‘the Natural Life Protection’ en het WWF. Het strand is 4 kilometer lang en 50-100 meter breed. De cafés en restaurants langs het strand verstrekken gratis strandbedden en parasols aan hun klanten. De prachtige schone zee en het zanderige strand zullen u niet vervelen.

ferienhausmiete
Cirali Village, Ulupınar, Kemer / Turkije
info@gunespansiyon.com
+90 242 825 71 61

Alle rechten voorbehouden voor Güneş Pansiyon © 2016
Ontworpen door Ajansweb